heftruck opleiding

Een heftruck opleiding volgen!

Een geruime tijd ben ik werkloos geweest. Ikzelf heb jarenlang gewerkt als filiaalmanager maar na mijn ontslag kon ik nergens een baan meer vinden als filiaalmanager. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar andere mogelijkheden voor het vinden van een baan. Via een vriend kwam ik in aanraking met een distributiecentrum, dit bedrijf was opzoek naar heftruckchauffeurs. Maar voordat ik kon gaan werken als heftruckchauffeur moest ik eerst een heftruck opleiding, maar waar? Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken simpelweg omdat ik zo snel als mogelijk mijn heftruck opleiding wilde behalen! via het internet belandde ik uiteindelijk op de website van verkeersschool Wesseldijk. Bij Wesseldijk had ik de mogelijkheid om voor een zeer laag tarief deze opleiding te behalen. Vandaar dat ik de keuze maakte om deze opleiding te volgen bij Wesseldijk!

heftruck opleiding

Snel een baan gevonden!

Nog geen week na het behalen van mijn heftruckcertificaat vond ik een baan. Sindsdien werk ik als heftruckchauffeur waar ik ontzettend blij mee ben. Het is een goed betaalde baan en ook heb ik het erg naar mijn zin tijdens het werk, heftruckchauffeur is een erg leuk en speciaal beroep!