E-liquid kopen? Volg deze stappen!

Je bent op zoek naar een vloeistof – ook wel e-liquid genoemd – om je e-sigaret bij te vullen. Alleen is er zoveel keuze en weet je niet welke e-liquid kopen moet. Daarom delen wij hieronder een handig stappenplan.

e-liquid kopen
  1. Kies je nicotinegehalte

Wil je je e-sigaret alleen gebruiken voor de gewoonte en krijg je liever geen nicotine meer binnen? Dan kun je het beste kiezen voor een e-liquid zonder nicotine. Als je graag licht rookt of wilt afbouwen, zijn e-liquids met 3 tot 6 milligram (vergelijkbaar met light sigaretten) aan te raden. E-liquids met 12 milligram bevatten ongeveer dezelfde hoeveelheid nicotine als reguliere sigaretten en e-liquids met 12 milligram zijn vergelijkbaar met zware sigaretten.

Kies voor meer damp of een throat hit

Wil je graag een throat hit of heb je liever meer damp? Of vind je het fijn als je van beiden een beetje hebt? E-liquids verschillen in dit opzicht, dus let hierop bij het doen van een aankoop.

e-liquid kopen

Kies jouw smaak

Nu is het tijd om jouw smaak te kiezen. Je kunt gaan voor de gewone tabakssmaak, maar er zijn ook veel andere smaakjes e-liquid te verkrijgen. Als je voor een smaakje gaat, kun je het beste verschillende smaakjes testen. Je zult waarschijnlijk niet in één keer een smaak vinden die je echt lekker vindt.

Bepaal je budget

Natuurlijk is het belangrijk dat je e-liquid aan al jouw persoonlijke voorkeuren voldoet, maar daar hoort ook jouw budget bij. Bepaal hoeveel geld je maximaal kwijt wilt zijn en houd hier rekening mee.