dr.-spiller-sanvita-creme

Dr. Spiller

Al meer dan 50 jaar is Dr. Spiller actief op het gebied van cosmetica. De kennis en ervaring die het merk in deze jaren op heeft gedaan, zie je terug in de producten die ze produceert. Voor ieder huidtype is een eigen productlijn ontwikkeld om de huid te voorzien van de behoeften die het nodig heeft. Zo heeft het merk ook een collectie ontwikkeld speciaal voor de mannenhuid: de Dr. Spiller Manage Your Skin collectie. De producten uit deze lijn geven je huid de kans om bij te tanken en te herstellen. Na tientallen jaren onderzoek, weet Dr. Spiller precies wat de mannenhuid nodig heeft om nieuwe energie op te doen. Enkele producten uit de collectie worden hieronder toegelicht.

De Dr. Spiller Calming After Shave Balsam is een balsem die irritatie na het schermen weet te verminderen. Kleine wondjes en beschadigingen worden snel hersteld en de huid wordt tot diep in de cellen verzorgd. De balsem is geschikt voor ieder huidtype en kan dagelijks gebruikt worden. 

dr.-spiller-hydro-color-tonungscreme-dunkel

Het Dr. Spiller Effective Eye Contour Serum herstelt de huid rondom de ogen. Ook weet het serum deze huid soepeler te maken, zwellingen te verminderen, fijne lijntjes op te vullen en de elasticiteit te verbeteren. Vooral bij vermoeidheid biedt dit serum dé oplossing en ook om ouderdomsverschijnselen te bestrijden help het Effective Eye Contour Serum je een heel eind op weg. 

Het Dr. Spiller Activating Age Repair Complex is een effectieve huidverouderingsbestrijder. Het maakt de huid weer soepel en strak. Dankzij een combinatie van Glycamon, oligopeptides, ceramide en arganolie krijgt de huid direct een boost en ziet het er jaren jonger uit. Breng het complex iedere ochtend en iedere avond aan voor een optimaal resultaat.

Twee keer per dag dient de huid grondig gereinigd te worden. De Dr. Spiller Refreshing Facial Cleanser is ideaal voor de mannenhuid en reinigt tot diep in de poriën. De actieve ingrediënten in de cleanser zijn Glycamon, zoethout en andere Alpenkruiden. Irritaties en ontstekingen worden bestreden en voorkomen en daarnaast draagt de Refreshing Facial Cleanser bij aan de elasticiteit van de huid. 

dr_spiller

Ook mannen hebben een goede huidverzorgingsroutine nodig. Al helemaal wanneer stress en drukte af te lezen valt aan de huid. Gelukkig weet Dr. Spiller precies wat deze mannenhuid nodig heeft om weer gezond en stralend voor de dag te komen met de Manage Your Skin productlijn. Je bestelt Dr. Spiller producten natuurlijk bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.