Design tuinmeubel

Outdoor-lifestyle-vrachtwagen-leveringMijn zoektocht naar een mooie design tuinmeubel

Vanaf het moment dat we onze tuin hebben gerenoveerd ben ik al druk aan het zoeken naar nieuwe meubels voor in de tuin. Helaas heb ik het tot op heden maar niet in de winkel gevonden waardoor ik mijn hoop gevestigd heb op het internet, wellicht dat ik het daar vinden kan…

Dankzij het feit dat ik op het internet heb gezocht naar tuinmeubels ben ik Outdoor Lifestyle tegen gekomen. Hier was ik nog niet geweest terwijl het praktisch bij mij om de hoek zit! Samen met mijn vriend heb ik besloten om bij hun binnen te kijken, misschien staat daar wel onze meubels?

Mijn vriend vond het een prima idee en op de bonnefooi de auto ingestapt om daar een bezoekje te brengen. Bij binnenkomst hebben we onze tuinmeubels al gevonden! Prachtige stoelen daar te vinden en nog eens stukken voordeliger als wat ik elders gevonden had! Hebben ervoor gekozen om een set te bestellen, deze werd na betaling zonder problemen bij ons thuisbezorgd! De eerstvolgende werkdag werd het dan ook netjes en goed ingepakt bij ons bezorgd.