De opleiding projectmedewerker

Een projectmedewerker is een administratief medewerker die aan de slag gaat tijdens aparte projecten. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan de opening van een nieuwe vestiging, het organiseren van een evenement en het opzetten van een nieuwe campagne. Alle zaken die een begin en een eind hebben kunnen als projecten gezien worden. Als projectmedewerker ben je altijd heel divers aan het werk, omdat je projecten steeds anders zijn. Wil jij ook een projectmedewerker worden, dan kun je hiervoor de opleiding projectmedewerker volgen. Hierin leer je waar je mee te maken krijgt tijdens het werken in projecten en hoe je deze werkzaamheden het beste tot een goed einde kunt laten verlopen.

Inhoud van de opleiding

De opleiding projectmedewerker bestaat uit twee delen. Je begint met de brede opleiding administratief medewerker en wanneer je deze hebt behaald ga je verder met de vervolgopleiding Medewerker Projectmedewerker. Hierdoor kom je door één opleiding in het bezit van twee relevante diploma’s. Bij elkaar ben je 30 weken bezig met je opleiding en kun je dit combineren met je andere bezigheden, zoals werk en privé.

Tijdens de opleiding projectmedewerker leer je hoe je een project op moet starten en deze tot een succes af kunt ronden. Daarbij komen zaken kijken als wat je rol in het projectteam kan zijn, hoe je je bevindingen en resultaten kunt overleggen aan de projectleiders en hoe je samen met je team aan de slag kunt gaan. De opleiding projectmedewerker die je vanuit Fabius volgt zorgt ervoor dat zelfs in de meest uiteenlopende projecten je weet hoe je het hoofd koel moet houden en wat jouw taken en verantwoordelijkheden zijn. Als je echt denkt dat je klaar bent om projectmedewerker te worden, dan is de opleiding projectmedewerker vanuit Fabius de ideale manier om je voor je aankomende opdrachten klaar te stomen.