cursus schilderen

Cursus schilderen zeker de moeite waard

Al mijn hele leven wilde ik meer weten en kunnen op het gebied van schilderen. Gewoon omdat ik schilderijen erg mooi vind en het schilderen ook. Talent had ik (nog) niet. Daarom wilde ik graag bijscholen. Een cursus kon daar erg goed bij helpen volgens mijn moeder.

Idee van mijn moeder

Toen mijn moeder me adviseerde om een cursus schilderen te gaan doen, was ik meteen verkocht. Ik zag geen reden waarom ik het niet ging doen. Daarom ging ik gelijk opzoek naar een goede cursus schilderen. Op het internet had ik er al snel eentje gevonden. Namelijk de cursus schilderen van Vincent van Oss. Op de site zag ik meteen dat ik bij het juiste adres was; mooie teksten en mooie foto’s.

‘’Cursus schilderen erg leuk en leerzaam’’

cursus schilderen

Ik schreef me in voor de cursus schilderen en na 2 weken was de eerste les al. Nadat ik alle lessen had gehad, was ik behoorlijk bijgeschoold op het gebied van schilderen. Ook kan ik veel meer vaardigheden met de kwast uitvoeren. Naast het leren heb ik ook nog zelf een schilderij gemaakt. Ik vond de cursus erg leuk en leerzaam. Ik raad het anderen zeker aan!