Behalen van je heftruck cursus

Voor wie actief bezig is met het werken in een magazijn weet maar al te goed dat je een heftruck cursus dient te behalen. Wanneer je dit niet heb behaald is het ook niet mogelijk om een heftruck te mogen besturen. Maar bij welke rijschool kan jij jouw heftruck certificaat op je naam zetten? Ikzelf ben voor een tijd terug ook begonnen met het zoeken naar een rijschool. Dit heb ik gelijk via het internet gezocht aangezien je het zo een stuk sneller kan vinden. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van rijschool Osseforth. Bij hun wordt het dan ook aangeboden om een heftruck opleiding te volgen. In het begin was ik er nog niet zeker van, echter nadat ik had gezien dat hier de kosten aantrekkelijk laag ligt heb ik mezelf ingeschreven. Met nog geen vijf minuten later had ik al een bevestiging gekregen dat ik was ingeschreven! De eerste les was ik wel zenuwachtig aangezien ik niet wist wat me te wachten stond. Achteraf gezien was dat ook niet nodig geweest, ik heb een onwijs leuke les gehad! 

logo.osseforth.2016.mobiel