Aanleg van een bedrijfstuin

In bedrijven wordt niet alleen maar hard gewerkt. Er is ook behoefte aan een plek van rust en ontspanning om te lunchen, te praten of om even afstand te kunnen nemen. Dit komt de kwaliteit van het werk ten goede. Mensen zijn tenslotte geen computers. Om de toegevoegde waarde van groen duidelijk tot uiting te laten komen in je bedrijfstuin is een goed ontwerpplan essentieel.

Hoe pak je het aan?

Het beste kan je hiervoor natuurlijk een specialist ter hand nemen, zoals bijvoorbeeld een tuinarchitect. BTL Advies kan je uitstekend van dienst zijn bij de aanleg van een bedrijfstuin. Zij helpen je niet alleen bij de aanleg, maar kunnen je ook adviseren over het beheer en het onderhoud en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Ze leveren een totaalplaatje. Het is ook mogelijk het beheer en het onderhoud aan BTL uit te besteden.

Wie is BTL?

BTL is opgericht in 1962 en staat voor Bureau voor Tuin- en Landschapsverzorging.

Inmiddels is BTL een groen architecten- en ingenieursbureau met vestigingen heel Nederland. Zij hebben al jaren ervaring op het gebied van indeling van de (openbare) buitenruimten. Er is volop kennis aanwezig doordat ze echte specialisten in dienst hebben. BTL bestaat uit drie werkmaatschappijen: BTL Advies, BTL Realisatie en BTL Bomendienst. BTL kiest voor groene, duurzame oplossingen en is toekomstgericht.

Contactgegevens BTL

Het algemene telefoonnummer van BTL is 0411-622036. Voor een vestiging in het dichtste bij jou woonplaats klik je hier. Het hoofdkantoor vind je in Haaren aan de Rijksweg 11 in Noord-Brabant. Het e-mailadres van BTL is info@btl.nl.