Poppenhuis kidkraft

Mijn kinderen zijn wat dat betreft echte tutjes, ze kunnen uren lang achter mekaar spelen met hun poppenhuis kidkraft. Deze heb ik afgelopen week gekocht voor hun verjaardag. 

Wijzelf zijn namelijk de trotse ouders van een tweeling, en dan ook nog eens twee dames! Enorm leuk, echter willen ze alles hetzelfde hebben ongeacht wat. Nu dat ze van de week jarig waren wilde ik voor hun een perfect cadeautje vinden zodat ze alsnog met elkaar konden spelen, echter konden we het maar niet vinden. Door op het internet te gaan zoeken naar cadeautjes voor meiden zijn wij terecht gekomen op de website van Persempretoys.nl. Hier werd het duidelijk dat het aanschaffen van een poppenhuis het beste was wat we konden halen voor hun. logo

Al vrij snel was mijn partner het ermee eens om twee poppenhuizen te bestellen. Hoe dat ze het hebben gedaan weet ik niet maar binnen enkele dagen hadden we beide poppenhuizen al thuis! Het zoeken naar een geschikt cadeau voor zowel jongens als meisjes doe ik dan ook maar al te graag bij hun. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, onze kinderen hebben het in ieder geval goedgekeurd!