Mindfulness meditatie Rotterdam

Mindfulness meditatie in Rotterdam, echt een aanrader!

Nooit geweten dat Mindfulness meditatie in Rotterdam, zoveel voor mij heeft betekend. Al een tijd loop ik op mijn tandvlees, niet figuurlijk, maar letterlijk.  Bij het minste en geringste ben ik al moe en als ik dan eindelijk naar bed kan gaan, kan ik de slaap niet vatten. Dit kon zo niet langer en daarom was ik naar de huisarts gegaan. Met een slaappil en de diagnose stress, mocht ik weer naar huis. Hier zat ik niet echt op te wachten en daarom ben ik zelf maar op het internet gaan zoeken.  Mindfulness meditatie in Rotterdam

Een cursus Mindfulness meditatie in Rotterdam gaan volgen

Mijn zoektocht op het internet heeft mij naar de website van nl.tm.org laten gaan. Hier las ik de mogelijkheden van mediteren. Dit sprak mij meteen aan en na het lezen van wat sommige mensen van deze Transcendente Meditatie (TM) vonden, was ik helemaal verkocht. Meteen heb ik mijzelf opgegeven voor een cursus Mindfulness meditatie in Rotterdam.

Vorige week mijn eerste les gehad en het is mij zeer goed bevallen. Vooral het tot jezelf keren, was voor mij een hele klus, maar uiteindelijk met een geweldig resultaat. Toen ik mij concentreerde op mijn eigen lichaam voelde ik al een enorme last van mijn schouders afvallen.