rijschool beneden-leeuwen

Lessen bij rijschool Beneden-Leeuwen in de vrachtwagen

De rijschool Beneden-Leeuwen is waar ik voor een tweede keer mijn rijbewijs heb weten te halen. Omdat ik hier een aantal jaren geleden mijn autorijlessen heb gevolgd, ben ik hier een aantal maanden geleden ook begonnen met mijn lessen voor het behalen van een vrachtwagenrijbewijs. Al vanaf jongs af aan droomde ik ervan om aan het werk te gaan als vrachtwagenchauffeur. Nu heb ik een werkgever gevonden waarbij ik aan de slag kan gaan zodra ik mijn vrachtwagenrijbewijs in de zak heb.

rijschool beneden-leeuwen

De manier van lesgeven  is erg prettig

De rijschool Beneden-Leeuwen speelt echt in op jouw kunnen. Dit betekent ook dat je extra begeleiding krijgt wanneer jij ergens moeite mee hebt. Ik had niet verwacht dat het rijden in een vrachtwagen zo lastig kan zijn. Nu begin ik het al aardig onder de knie te krijgen. Ook merk ik dat dit beroep echt iets voor mij is en in de toekomst wil ik zeker nog meer bijleren. Omdat ik ook internationaal wil gaan rijden wil ik zoveel mogelijk kennis op doen. Dus ik zal in de toekomst nog zeker een keer te vinden zijn bij deze verkeersschool.