Ik wil kindercoach worden

Ik wil kindercoach worden! Niks is prachtiger om kinderen te mogen helpen in het leven van nu toch? Steeds meer kinderen vinden het erg lastig om bepaalde taken af te ronden en verder te gaan met het toekomst. KiKlogoB

Sinds dat ik mijn werk ben kwijt geraakt wilde ik iets anders doen als wat ik normaliter heb gedaan. Door op het internet te zoeken kwam ik terecht op de website van KIK opleidingen waar ik kindercoach kon worden. Dit leek me zo prachtig om te mogen doen, kinderen helpen om ze weer op het juiste spoor te zetten!

Doordat ik eerlijk gezegd niet meer kon wachten heb ik telefonisch contact gezocht met hun en doorgegeven dat ik me graag wil aanmelden voor deze opleiding. Doordat ik kinderen wilde helpen was dit een van de beste stappen in de juiste richting voor mezelf. Kinderen hebben nu eenmaal de behoefte om een goede sturing te krijgen, dit kan ik hun dan gemakkelijk aanbieden! Trouwens, deze opleiding is erg voordelig bij KIK opleidingen. Ik weet in ieder geval zeker dat ik iets goeds zal doen voor de maatschappij!