rijbewijs

Heb jij ook lessen gevolgd bij de rijschool in Huissen?

Zelf heb ik de laatste maanden lessen gevolgd bij rijschool Huissen en daar ben ik erg tevreden over geweest! Al bijna mag ik mijn examen gaan afleggen en daar heb ik ook het volste vertrouwen in. Het lijkt mij erg leuk van anderen te horen die ook bij Wesseldijk in deze omgeving hun papiertje gehaald hebben. Vandaar mijn artikeltje! Ongetwijfeld zal ik binnenkort nog eens schrijven over de lessen, wanneer ik mijn examen gehad heb en in het bezit ben van mijn bewijs. Daar kijk ik natuurlijk erg naar uit en al snel zal ik gaan sparen voor mijn eigen autootje. Dat lijkt mij heerlijk om lekker in rond te toeren.

rijbewijs

Erg enthousiast

Zoals je vast al hebt gemerkt ben ik erg enthousiast over de lessen van rijschool Huissen. Ik prijs hen graag aan, omdat zij een super leuke ervaring voor mij gecreerd hebben. Jij hebt vast ook wel eens verhalen gehoord van een kennis die een vervelende instructeur had bijvoorbeeld. Daar is bij Wesseldijk geen sprake van. Iedereen is zeer vakkundig en communicatief ook sterk. Zij leggen alles rustig en op een goede manier uit en dat werkt erg fijn! Zo kan ik vast vlug mijn bewijs halen en daar heb ik de rest van mijn leven iets aan!