Eigen zwembad in de tuin!

Normaal gesproken gaan we richting de zomer maanden naar het strand toe om in het water plezier te beleven. Nu dat we een zwembad in de tuin hebben laten plaatsen merk ik dat de kinderen dit veel leuker vinden! Met hun eigen vriendjes in de tuin plezier beleven is toch leuker als dat ze op stap gaan naar het strand toe? Bodyfit_Lang2

Ik vond het namelijk voorheen angstig als de kinderen naar het strand zouden gaan op hun eigen fiets. Of dat ze dan op hun eigen zouden letten daar wist ik niet maar goed dat is een ouder instinct denk ik?

Nu dat we een eigen zwembad hebben laten plaatsen geeft het mij in ieder geval meer rust. De kinderen kunnen in de tussentijd binnen wandelen om iets te snoepen of te drinken! Het bestellen van een zwembad verliep trouwens vrij gemakkelijk! Op de website van Bodyfit.nl hebben we deze zwembad besteld en sindsdien kijk ik regelmatig weer op deze website terug. Ik wist in de eerste instantie toen niet welke afmeting ik nodig had en heb telefonisch contact gezocht met hun. Hieruit hebben we een afspraak kunnen maken om te kijken welke afmeting het beste zou zijn voor onze tuin.