Een portretfotograaf in Utrecht

Ben je op zoek naar een portretfotograaf Utrecht, zoek dan niet verder en lees deze blog. Omdat ik op zoek was naar een andere baan wilde ik mooi op de gevoelige plaat gezet worden. Want zeg nou zelf, een mooi plaatje van jezelf doet veel meer dan alleen maar een sollicitatie brief. Natuurlijk ben ik eerst naar de kapper gegaan, om zo het geheel helemaal tot een mooi resultaat te maken. Nadat ik online een afspraak had gemaakt voor de sessie, werd ik al snel terug gebeld om definitief een afspraak te maken.  

Wat ben ik toch een knappe vent

Normaal zal ik dit nooit hardop zeggen, maar sinds ik naar de portretfotograaf in Utrecht ben geweest voel ik mij best wel knap. Deze medewerker van Studio Black White, heeft mij zo mooi op de gevoelige plaat vast weten te leggen, dat het haast onmogelijk is dat ik een afwijzing zal krijgen. Maar goed, dat is mijn idee. Moet wel zeggen dat er met zeer veel professionele vakkundigheid de shoot is gemaakt. Zorgvuldig werd er een achtergrond uitgekozen en werden de lampen op de juiste positie gezet. Nog even mijn beste lach oefenen en deze werd in de eeuwigheid vastgelegd.