rijopleiding

Deze rijopleiding in Leiden vond ik erg prettig

Een tijdje geleden was ik begonnen met rijopleiding Leiden bij Route 71. Ik vond het lessen daar erg prettig en daarom vertel ik jullie daar graag over! Als jullie ook een lessen in deze stad willen volgen, raad ik Route 71 echt aan. Daar werken alleen maar de beste instructeurs die elk niet alleen veel kennis hebben van autorijden natuurlijk, maar ook van communiceren. Op deze manier is het voor de mensen die bij hen komen leren, zoals ik zelf, erg makkelijk te begrijpen wat er bedoeld wordt. Ook heb ik mij nooit dom of bekeken gevoeld. Het was echt alsof ik een nieuwe kwaliteit aan het leren was en mijn instructeur mij daarmee begeleidde. Wij hadden een prettige samenwerking en zo ging het leren en mijn examen ook erg snel!

 

rijopleiding

Goede lessen gehad

Omdat ik goede lessen heb gehad bij deze rijopleiding in Leiden, heb ik niet bijzonder veel lessen nodig gehad voor ik mocht deelnemen aan het examen. Het theorie examen had ik ook al vlot gehaald, daarna was het tijd voor het afleggen van mijn examen en dat heb ik in 1 keer gehaald! Al een paar dagen later was ik in het bezit van mijn rijbewijs en daar heb ik nu de rest van mijn leven plezier van!