blauwe leren jas dames

Blauwe lederen jasjes zijn sinds enkele jaren helemaal trendy en deze modetrend houdt maar niet op. Anno 2016 is het nog steeds een van de meest hippe kleuren voor leren jacks die je maar kan dragen, variërend van lichtblauw tot donkerblauw. De lichte versie staat lekker hip en de donkere versie vind ik persoonlijk chique staan. Alhoewel dergelijke jassen trendy zijn, is het toch moeilijk om een goede ledershop te vinden die een mooi en kwalitatieve blauwe leren jas dames verkoopt. Of je treft winkels waar dergelijke kledingstukken enorm enorm duur zijn. En niet iedereen heeft zo een volle portemonnee voor zulke aankopen. Ik evenmin. logo-slide

Dus ben ik op zoek gegaan naar een blauw imitatie lederen jasje. Behalve de kleur, had ik nog wel wat eisen. Het moest niet zichtbaar zijn dat het geen echt leder was en het jasje moest mooi, getailleerd aansluiten. Na lang zoeken vond ik eindelijk die blauwe leren jas voor dames op leathershopdoci.nl. Zodra ik deze jas online zag, was ik meteen verliefd! En heb meteen dan ook maar besteld. En toen ik het eenmaal paste, stond het me nog mooier dan dat ik verwacht had. En het jasje is niet te onderscheiden van echt lederen.